søndag, juni 01, 2008

I Johannes konfirmasjon

Jeg håper å få Lloyd Larsen til bords i dag bare pga. av navnet.
Jeg hørte at det fins en dame som flyttet til Norge og som fortsatt lever, hun heter England og har en bror som heter Paris og en søster som heter London. Det er helt sant og tenk dere når mora ropte på dem med sint stemme. Jeg så for meg England som bestemte seg for å flytte sammen med den norske soldaten etter andre verdenskrig og tenk nå sitter hun her på ei nordlandsøy.

Det er helt sant

Men så kom jeg til å lete etter England i telefonkatalogen og deretter google henne og hun er en ganske ung kvinne fra Los Angeles som bor i Bodø og hun har søsken som heter Paris og Rome.

3 Kommentarer:

Anonymous Anonym sa ...

Du kan lese mer om henne hos Bridgehill (med bilde!), og han fant sikkert originalen hos Avisa Nordland. Bare saann for aa ha sagt det.

02 juni, 2008 00:02  
Blogger Glamourbibliotekaren sa ...

... og jeg hørte henne synge for noen uker siden, Grand Prix-slagere på et lite utested i Bodø. Hun var flink!

02 juni, 2008 12:17  
Blogger fr.martinsen sa ...

Der kan jeg se, et øyeblikk var hun en bit av min fantasi selv om virkeligheten var en annen enn den jeg så for meg. Og det aner ikke England noe om.

Det minner meg om en ny kollega som plutselig sa: å nå vet jeg hvem du er! Jeg hadde pakket veska og skulle til å gå hjem. Det viste seg at hun hver dag har møtt meg på vei til jobb og lagt merke til meg pga veska mi.

Jeg har vært en del av hennes morgenrituale uten å noen gang legge merke til henne. Er jeg sent ute, tenkte kollegaen. Nei, for der kommer jo hun med veska og jeg er allerede på Olaf Ryes plass..

Men hun hadde ikke lagt merke til at jeg selv kunne være sent ute.

02 juni, 2008 18:14  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden