lørdag, november 23, 2013

Jeg har fått nye ting

En liten lademaskin som jeg kan lade opp mobilen med når den går tom for strøm på et sted der jeg ikke finner et strømuttak (skogen, gater, kaféer uten). Lademaskinen lader raskere enn på den vanlige måten og den er liten og kan ligge i veska med ledning til mobilen og lade i vei. Nødstrøm, praktisk.

En liten bærbar internettleverandør. For 190 dollar kan jeg bruker nett på mobilen min så mye som jeg har bruk for denne måneden i New York, husker ikke tallet for bruk, men det er nok for all bruk jeg pleier ha (ganske mye). Og det blir mange ganger billigere enn de mobilregningene jeg pleier la meg få lov til å ta med hjem fra utlandet.

Nytt nettbrett, en helt ny nexus med simkort. Den er tynn og lett.

Jeg er i New York. Jeg har det fint. Jeg meldte meg akkurat på en måned på gymmen rett rundt hjørnet og har kjøpt billetter til en av minnekonsertene for Lou Reed. Konserten er på søndag. Jeg liker svært godt at lokalet er lite og ti minutters gangavstand fra her vi bor (161 Rivington street). Jeg liker ikke så godt at jeg i liten grad kjenner til musikerne. Jeg googler, men hvis du har noe å by på av lett-kunnskap som kan fungere som knagger, så del gjerne.

8 Kommentarer:

Anonymous marianne. sa ...

Fine ting. Fint du har det fint.

23 november, 2013 18:35  
Blogger petit sa ...

Høres bra ut, ha det bra videre :)

23 november, 2013 18:54  
Blogger Suzy Dahl sa ...

Det beste er når man er så lenge et sted at man får til en slags hverdag, og da er gym-medlemsskap et av tegnene på det. Bo seg inn et sted, det er det beste! Det gjorde jeg selv, i Berlin i januar 2013.

24 november, 2013 21:22  
Blogger Suzy Dahl sa ...

Jeg ble medlem av et treningsstudio med nesten bare tatoverte og muskuløse tyrkere og arbere, pengeinnkrever-aktige typer. Det var artig.

24 november, 2013 21:23  
Blogger fr.martinsen sa ...

Alltid det, spise frokost to ganger på samme sted, da blir det hverdag i ferien: Vi pleier spise frokost her.

Det er den stadige pendelen som er så interessant, den trygge hverdagen hjemme, ta meg ut av hverdagen - dra vekk, lage litt hverdag på det nye stedet, komme hjem til rutinene, lage nyheter i hverdagen hjemme. Og så videre.

25 november, 2013 00:45  
Anonymous tb sa ...

Voidoids? Var ikke det bandet til Richard Hell? Så da har du altså hørt gitaristen i bandet til selveste Richard Hell..

Og Richard Hell var slett ikke verst han, sier jeg som for mange, mange år siden sugde til meg det jeg kunne finne av New York-punk. Var vel med i både Teelvision (fortsatt et av favorittbandene fra den tida) og Heartbreakers?

26 november, 2013 12:47  
Blogger fr.martinsen sa ...

Har visst hørt gitaristen i bandet til selveste Richard Hell uten å merke meg dette.

26 november, 2013 16:30  
Anonymous tb sa ...

rart med det.. blir jo så mange "selveste" etter hvert...

27 november, 2013 16:00  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden