søndag, januar 30, 2011

Made for Television,

som Owen Meany og Marshall McLuhan sa..

Og visst unner jeg motebloggerne og de unge jentebloggerne oppmerksomheten i nettavisene, men torsdag var det motebladet Costume som kåret årets beste blogger, om noen dager er det bladet Vixen som skal kåre de beste bloggerne i ulike moterelaterte kategorier. For litt siden ble landets beste interiørblogger kåret av Dagbladet og interiørkjeden Kulør (aldri hørt om) og den beste mammabloggen kåres for tiden, vet ikke ennå om den får nettavisoppmerksomhet, men det kan godt tenkes.

De er made for Television,

som skapt for nettaviser med sine blogger med pene fotografier og med festarrangementer som blir hendelser som kan dekkes. Til sammen gir de bare et delvis godt inntrykk av hva det blogges om. Sonitus bloggkåring i desember er ikke så kommersielt tilgjengelig og fikk ikke oppmerksomhet noe sted. Må det være slik?

2 Kommentarer:

Anonymous HanneLK sa ...

Jeg tror det finnes nettaviser som godt kunne tenke seg å være med på Sonitus og Tordenbloggen. Men jeg tenker at verdien deres også henger litt sammen med uavhengigheten?

31 januar, 2011 23:09  
Blogger fr.martinsen sa ...

Nja. Det syns sikkert mange. Og uavhengighet er en viktig ressurs.

Men det er også viktig å bli lest og for de som jobber med Sonitus å få noen penger og anerkjennelse. Eller, jeg vet ikke hva de som jobber med Sonitus syns, men jeg syns de burde få penger og anerkjennelse.

01 februar, 2011 08:06  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden