onsdag, juni 16, 2010

Hold nå opp!

Jeg-har-mine-ord-i-behold-journalistikk,

irriterer meg og selv om jeg vil være kjølig arrogant i forhold til disse nettsakene fra, akkurat nå Dagbladet.
Jeg dumper denne irritasjonen her.

Dagbladet skriver i tittelen sin at Sarah Palin sier at Norge er kjent for å bygge diker. Men selv om Ralf Lofstad kan ta utskrift av tv-opptaket og bevise at hun sa om Nederland og Norge at vi har ekspertise på diker, utslipp, vannrensing så er det ikke noe i svaret hennes som tyder på at hun ikke kan putte "diker" og "utslipp" i riktig landkategori. Jeg syns dette er tullejournalistikk, som dessuten skuffer den som åpner tv-klippet og hører hva hun sier.

Jeg er ikke ferdig

Jeg skjønner at vi er enige om at Sarah Palin er den teite jenta i klassen som vi kan himle med øynene over uansett hva hun sier.
Det syns jeg vi skal slutte med.
Puh! Tilbake til arbeidet.

3 Kommentarer:

Blogger Petter sa ...

helt enig ndg Dagbladet, fullstendig idiotisk. Ndg. Palin, synes jeg godt vi kan fortsette å himle med øynene

16 juni, 2010 14:21  
Blogger fr.martinsen sa ...

Vi kan godt himle av Palin når hun sier noe dumt, men vi kan jo begrense oss til de gangene syns jeg... Dessuten, jeg har oppdaget en sånn overdrive-Palin-dumhet tidligere, nå husker jeg ikke hva det var. Dette får meg til å lure på om Sarah Palin kanskje ikke er så borte som vi innbiller oss.

16 juni, 2010 14:59  
Anonymous tb sa ...

Palin er kunnskapsløs, muligens dum, men enda mer er hun farlig, særlig når hun som nå har en høyreekstrem massebevegelse med fascistoide trekk i ryggen. Desto mer grunn til å ta henne på alvor, og ikke henfall til dagblad-journalistikk på den måten

17 juni, 2010 08:25  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden