mandag, juni 21, 2010

Fan-snok

Hvilke sanger noterte Tom Waits seg da han skulle foreslå noen for MOJO`s cd som følger med nummeret der han er gjesteredaktør? Under ser du en av fire ark, f.eks Danny Boy med Belafonte, No More Auction Block med Paul Robeson, Ball and Chain Janis Joplin.


(klikk på bildet for å få det litt større)

4 Kommentarer:

Anonymous tb sa ...

Mojo i salg nå?
Kjøpte forresten Lowside of the Road: A Life of Tom Waits, av Barney Hoskyns i går.Og etter å ha lest forordet, der Hoskyns forteller om problemene han hadde med å få snakket med venner og medarbeidere av Waits, fordi familien Waits/Brennan ba alle sine kjente om å ikke snakke med ham, og hvordan WSaits ville skjerme seg mot slike som Hoskyns, tror jeg ikke jeg orker å lese hele boksa. Oppdaget at jeg holder med Waits i dette her. Tror jeg? Og så er vi inne i den privat/offentlig-greia du (og Hjorthen) har skrevet skrevet så mye klokt om før, og så blir det enda vanskeligere for meg å finne ut hva jeg egentlig mener.. Ja til ytringsfrihet og fri informasjon OG nei til angiversamfunnet, er det to kompatible standpunkter?

22 juni, 2010 09:31  
Blogger fr.martinsen sa ...

Jeg skjønner, du kan jo sende den til meg hvis du ikke vil ha den i hus mer. Jeg kan forresten sende den tilbake.

Det er julinummeret, usikker på når det er i salg, men som du ser på coveret så kommer du ikke til å være i tvil om at det er riktig blad du kjøper...

22 juni, 2010 10:09  
Anonymous tb sa ...

Nei, selv jeg skal nok greie å identifisere det bladet der, ja...
Og nei (en gang til, inne i en negativ bølge her?), jeg er jo ikke fundamentalist på noe, og dessuten svinaktig interessert i temaet for den boka, så jeg kommer kanskje til å kikke litt.. Og Hoslyns er jo en av det store i det faget. Men du kan gjerne få låne den, ja!

Hva "What's he builing in there?" egentlig handler om, er i alle fall mye tydeligere for meg nå. Akkurat nå. Men dette øyeblikkets tydelighet er jo ofte neste øyeblikks utydelighet..

Men har vi virkelig "A Right to Know"? alltid?

22 juni, 2010 10:25  
Blogger fr.martinsen sa ...

Nei.

22 juni, 2010 10:47  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden