søndag, september 06, 2009

Mer hverdag, mer

Det er lite rett-frem-hverdag i blad, men i det engelske bladet Karen er det det vanlige som er greia. Bladet minner mitt om Carl`s Cars hvis dere kjenner det men at det ikke er biler som er satt inn i ramme, det er handlister og billige ananas, nuppete rosa kald hud bakpå låret. Sjekk sida til Karen Magazine og dra pekeren over den hammertåa på bilde øverst, det kaller jeg hverdag: Hammertå.

Astrid på Flickr har tatt bilde av Karen-oppslaget i D2, det er flere fotografier av Karen-sider som du kan klikke deg til i høyremargen.

Og selv om hverdagen til redaktør Karen (bildet under) ser glamourøs ut foran steinhuset på engelsk landsbygd, så er det ikke det glamourøse Karen Magazine handler om, og ja, vi vet at det er hverdag inne i glamouren også.


- Alle vet jo at det er mye nydelige greier i hverdagen.
I dag så jeg solen. Fikk en klem av en venn. Slike ting. Det er selvsagt. Det dreier seg mer om å ikke glemme det store bildet,
og de små detaljene i det store bildet. Det er troen på at øyeblikket der man deler opplevelser, selv om de hver for seg er lite oppsiktsvekkende, samlet kan gi en slags kommentar på selve livet.

- Man vet ikke hva som skal skje hvis man går til byen en dag.
Den uforutsigbarheten prøver jeg å holde fast ved.

- Hverdagslivet er satt sammen av en masse små detaljer som aldri kommer til å bli viet oppmerksomhet som nyheter eller gjenfortalt som spesielt interessante historier. Det vil si at alle de små tingene kan tapes, glemmes og forsvinne. Karen Magzine handler om det lille og lite oppsiktsvekkende i vanlige mennesker eksistens.

Lubbock blir stille et lite øyeblikk. Så ler hun høyt og lenge.
- Det høres fryktelig pompøst ut! Men, uansett. Noe sånt.

Det minner litt om blogger, slik man tenker seg at blogger er, men så er de jo som regel ikke slik. Jeg noterer dette her i alle fall, så har jeg det her. Og jeg kan kaste utklippet fra D2, mens Karen Magazine får plass i hylla, etter tradisjon for hva man kan samle på av papir.

3 Kommentarer:

Blogger Astrid sa ...

Hurra for hverdager :-)

07 september, 2009 08:37  
Blogger fr.martinsen sa ...

Hurra for dem ja.

07 september, 2009 09:00  
Anonymous chicida sa ...

utrolig fin idé!

09 september, 2009 23:41  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden