mandag, september 01, 2014

På malerbutikken

Hva gjør man når man skal vaske i taket og det er høyt, og jeg har prøvd å stå på den lengste gardintrappa som fins (for den har jeg) men jeg får ikke nok kraft til å vaske lengst oppe med langkost og klut, har dere noe slags redskap, en mopp kanskje som er rund der man mer kan dytte? Ikke det nei, hvor kan de ha det da? Vet ikke nei. Hva råder dere folk til å gjøre når de har et sånt problem? Aldri hatt kunder med et sånt problem. Nei, nei. Spesialist i malingsbutikk i tre år. Hva er det med folk, spør de ikke? Eventuelt, og godt tenkenes, hva er det med meg?

5 Kommentarer:

Blogger fr.martinsen sa ...

Jeg trenger noe som gir etter, som blir en klump på langkosten, ikke et tynt lag med klut som man nærmest skraper med. Når man vasker vanligvis gnir man jo med hjelp av hånden, jeg får ikke lagd den gnieffekten. Har noen av dere funnet opp vaske-høyt-oppi-hjørnet-kruttet?

01 september, 2014 14:09  
Anonymous Strekker sa ...

Jeg aner ikke, men jeg forstår behovet og deler frustrasjonen. Du bor vel også i et område med mange leiligheter med høyt under taket? Maler ikke folk?

01 september, 2014 15:09  
Blogger Unknown sa ...

Takmopp! Har teleskopstang og mikrofibermopper som festet med sterk borrelås. Vask først med korthåret mopp, skyll etterpå med langhåret mopp. Du får dem på Nille.

01 september, 2014 16:12  
Blogger fr.martinsen sa ...

Takk. Løsningen var kanskje min gamle malermesternabo som lånte meg ei malertrapp, som er anderledes enn ei gardintrapp.

Med den kommer man høyere og bedre til. Men, jeg turte ikke gå så høyt. Venter nå til første person uten høyderedsel kommer innom.

I mellomtiden vasket jeg en lavere del av veggen, vasket og skylte. La ut aviser. Og så åpnet jeg boksen for endelig å skulle rulle hvit maling utover vegg.

Og faen ta. Fargen i hvitmalingen var ikke blandet ut. Da boblet sinne opp gitt. For jeg måtte komme tilbake etter en time fordi ekspeditøren ikke fikk blandemaskinen til å virke. Ok. Slikt kan skje. Men når han da "fikk den til å virke" - hvorfor i @&#¤% la han ikke merke til at den ikke ristet? Eller åpnet lokket og sjekket? Grrr altså. Fuck it.

Har sendt en irritert e-post til firmaet.

01 september, 2014 19:05  
Blogger fr.martinsen sa ...

Jeg kjøpte både ei rulle og en pensel med hull i skaftet, slik som man kan sete på et kosteskaft. Men penselen passet ikke standard kosteskaft, bare akkurat nesten. Irriterende, hvorfor det?

Prosjektet mitt går ganske bra faktisk, det skrider frem.

Men i taket over peisen, der går det ikke an å komme ordentlig til, tross malestige, for ja - taket er høy her.

Jeg tror det er to muligheter her, enten gi faen i vaskinga og risikere at malinga faller av. Eller å ha de to kvadratmeterne som gruppearbeide: Alle som kommer innom og tar et glass blir oppfordret til å vaske i fem intensive minutter.

07 september, 2014 21:49  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden