lørdag, september 27, 2014

Før turen tenker jeg på

I morra skal jeg fly av gårde for en ukes biltur til containerhavna i Rotterdam, langs ytre kystvei til Zee-Brügge i Belgia der jeg skal spise ei kake, som jeg gjorde det på en av mine aller første utenlandsturer, husker den fortsatt, hadde ikke sett noe liknende. Til Brügge, til Boulougne - den bittelille, men viktigste franske byen for å ta inn Nordsjø-fisk, vi skal se D-dags-strand, Bayeux-teppet og Mont St. Michel.

Vi har bestilt hoteller og plass på restauranter. Jeg gjetter at det ikke blir mye skriving her i det tette programmet, men på Instagram blir det nok endel. Hvis du ikke har prøvd det redskapet anbefaler jeg det, veldig lavterskel, veldig lett å bruke. Tar kort tid, blir et øyeblikksbilde.

I dag har jeg en av de deilige, tomme dagene. Den er satt av til å sulle rundt og pakke veska i ro og mak, men også ordne alle de små tingene som har ligget i kø en stund, e-poster som er utsatt, den lista oppe i hjørnet som skal males, klatrehortensiaen som skal beskjæres. Hver gang jeg skal ut av landet tenker jeg på den overgangen utenlandsreisen er, og hvordan behovet for å gjøre ferdig oppgaver dermed aktivieres, slik julefeiringen gjorde det for meg tidligere. Det var ikke mulig å feire jul uten å ha gjort ferdig det arbeidet som lå og ventet på å bli gjort.

Det er fordeler og ulemper med disse overgangsarbeidstoppene, og jeg tror jeg gir meg hen til dem omtrent annenhver gang, ellers observere trangen og bestemme at den skal overprøves.

3 Kommentarer:

Anonymous mrnn sa ...

Alltid imponert over evnen til å researche og planlegge ferier. God reise!

27 september, 2014 15:04  
Blogger fr.martinsen sa ...

Takk for det, sparer verdifull researchtid mens ferien varer. Oftest har jeg planlagt sosetid også, men ikke akkurat i denne.

27 september, 2014 18:08  
Anonymous Hege sa ...

God tur. Høres ut som ei bra reiserute.

28 september, 2014 19:26  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden