fredag, august 01, 2014

Vanessa Baird på radio

- Kanskje sitter jeg stille resten av livet. Hvis jeg leser en ekstra bra bok, eller en setning, så kan jeg stramme lårene, sier Vanessa Baird.

Jeg liker henne veldig godt. Jeg liker henne så godt at det bare passer at hun fremfører teksten sin dårlig, det er bare bra. Hun er på Sommer i P2 og snakker situasjoner uten dekning. Og å være i en sammenheng, da kan man grille, ha et banklån og holde på.

Hun forteller at det er fullt av folk rundt bordet hjemme om ettermiddagene når hun sitter der og tegner. Folk og nugatti, nettbrett fulle av destruktive spill. På dagen maler hun i Møllergata 19.

- Hadde jeg vært poet skulle jeg flyttet til Vinje og sittet stille på en stein og studert busstabellen. Alle vil jo det.

Her er hun i Sommer i P2
Og så fant jeg et intervju i Klassekampen
Og ei bok

2 Kommentarer:

Blogger fr.martinsen sa ...

Her er forresten Sommer i P2 med Lars Elling. Verdt å høre på den også. Han snakker om Nasjonalgalleriet og sosialdemokratiet og om reaksjonen på Vanessa Bairds bilde til regjeringsbygget. Om den sier han,

- Det er ikke kunstneres oppgave å pynte hjemme hos deg eller på arbeidsplassen. Private spøkelser, må bekjempes privat

01 august, 2014 20:39  
Anonymous marianne. sa ...

Gleder meg til å høre den. Hun sa en del fint og morsomt i et intervju i Dagsavisen i sommer.

Det er helt usaklig, men jeg syns det er så stilig at hun heter Vanessa. Det navnet sier "prinsessedatteren til en riking i ameriansk såpeserie" til meg. Sånn jente med høyt hår og pastellfarget garderobe. Og dama er så veldig langt fra pastellfarget rik amerikansk prinsessedatter.

06 august, 2014 22:50  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden