søndag, desember 29, 2013

Hjemme igjen, jul

Jeg har vært hjemme etter reisen en uke. Jeg har vært på jobb. Jeg har sovet mye. En VG-fyr ga meg uspurt råd om å ikke starte så mange av setningene mine meg "jeg". Han om det, jeg sluttet å lese ham. Julaften kveld var en vanlig kveld, det var tilfeldig, ikke dramatisk og ikke så mye å skrive i avisen om.

Jeg har vært i juleselskaper. Jeg har hatt fyr på peisen hver dag. I går og i dag har jeg knapt gjort noe annet enn å lese i bok, først den nye biografien om Kerstin Thorvall, nå den nye (tror jeg) om Tove Jansson. Jeg spiser kokosmakroner og drikker te. Er julen grei med deg?God jul denne siste juledagen med Josef og Maria som ikke kommer frem til Betlehem. The "Christmas card" has been around since at least 2005. It appears to enjoy something of a viral resurgence every December. Her er noen bilder fra 2007, da Banksy hadde utstilling i Betlehem, sammen med palestinske kunstnere.

2 Kommentarer:

Anonymous Hege sa ...

Siden du spør: Julen har vært grei med meg også, - men det er deilig at den er over, - og det er for tidlig å grue seg til den neste. Ikke at det er så veldig mye å grue seg til heller, men noe å glede seg til er den heller ikke.

Til fredag begynner jobben igjen, - og det er virkelig noe å glede seg til.

30 desember, 2013 22:48  
Blogger fr.martinsen sa ...

Når det gjelder neste jul, noen ganger syns jeg det kan være lurt, for meg, å bryte en rutine. Å riste i f.eks jula.

02 januar, 2014 22:22  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden