mandag, februar 07, 2011

Få meg et liv?

Men i de øyeblikkene jeg ikke har et liv, etter jobben, etter gymmen, etter lesing og nett-tv med nyheter og kulturprogrammer, når jeg ikke har andre mennesker i huset, er det ok for deg da at jeg bare soser litt formålsløst rundt på Facebook og Underskog og Twitter og kommuniserer?

#barefordideterpånett?
#hvagjørdunårdusoser?

3 Kommentarer:

Blogger fr.martinsen sa ...

Nettopp lest på Twitter: Slå av Twitter, kom dere ut i marka.

Ti stille, slutt og mas sier jeg jo.

12 februar, 2011 16:59  
Anonymous tb sa ...

Det er noe totalitært og fundamentalistisk i denne insisteringen på at "et liv" bare er er ting, og alt alt annet enn denne ene Sannhet er mindreverdige og kanskje til og med skadelige etterligninger av det Egentlige Livet. Herregud, min datter har et mye rikere og mer sammensatt sosialt liv enn jeg noen gang var i nærheten av å ha da jeg var på hennes alder. Takket være alt det der som man stadig blir oppfordret til å slå av for å få seg et liv.

15 februar, 2011 10:33  
Blogger fr.martinsen sa ...

"Det er noe totalitært og fundamentalistisk i denne insisteringen på at "et liv" bare er er ting, og alt alt annet enn denne ene Sannhet er mindreverdige og kanskje til og med skadelige etterligninger av det Egentlige Livet."

Ja, nettopp.

Jeg ser det i så mange former for tiden. Det Egentlige Livet skal være det som ikke foregår nettlig, det er en kunnskapsløs oppdeling, bunner antakelig i liten egen erfaring av hvordan liv også på nett kan arte seg.

Det er også en arroganse i dette, jeg som går skiturer og går på teater og har venner og familie og lever livet etter tidens oppskrift kan plukke på den som enten har andre prioriteringer eller ikke får til å leve dette beundringsverdige livet.

16 februar, 2011 19:57  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden