onsdag, august 06, 2008

Litt keitete bare

Caroline Andersen er sommerens øvelse for oss som ønsker mersalg, det er som det pleier å være det. Men to ting slo meg som keitete da IKEA lanserte lefsa si i går.

Jeg ser for meg diskusjoner i gruppa som planla PR-festen.
En vil ha Lykke Li som jo er et godt valg for en bedrift som vil fremstå som akkurat passe moderne.

Lykke-Li-forslageren er neppe den samme som foreslo gründerseminaret med to eksempler på kvinner som har kunnet og villet: barnematprodusent og negledesignbedrift. Og neppe den samme som skrev talen for festen der noen ramset opp kvinnens mange og ulike roller fra lappen: elskerinnen, mammaen, venninnen and so on, men gikk glipp av hun der som går på jobben?

Jeg? Jeg helte innpå gratis vin, gikk i lang bane unna venninnerommet (sic) der Baron von Bulldog og Jojo Engh kunne føne deg og pudre deg, men ikke meg, og lot absolutt være å ta med meg rosa og grønne glassvaser hjem til vinduskarmen. Og visne planter. Pussig strategi å sette frem visne planter som reklamegave.

Dette? Det er ikke reklame for IKEA det er reklame for meg.

6 Kommentarer:

Anonymous Anonym sa ...

IKEA? Det er et slags inferno? En forsmak på et slags helvete? Jeg tror jeg hater IKEA? Likevel havner jeg der, av og til. Litt for ofte av og til. Men dette her hadde jeg gått helt glipp av; har visst vært grundig bortreist i sommer, også når jeg har sittet i egen hage og drukket øl og lest bøker. At hun strippersken ble leid inn for å øke harry-faktoren på Storås-festivalen, det hadde jeg oppfattet, i min ungdom hadde Hugos tivoli med seg strippetelt, men at en hipp musikkfestival i 2008 sikter mot Hugps Tivoli på 70-tallet-segmentet, det var litt nytt... At hun dessuten var en av våre fremste samfunnsdebattanter, eller hva det var du siterte der, det hadde gått meg hus forbi. En skulle egentlig vært mye mer bortreist?

11 august, 2008 13:18  
Anonymous Anonym sa ...

Heia deg!
Bloggen din er den beste reklamen jeg vet!
Aandrea

11 august, 2008 14:51  
Blogger fr.martinsen sa ...

Storås hadde solgt lite billetter og kjørte inn noen pupper men det hjalp ikke såvidt jeg skjønte.

Jeg er nesten aldri på IKEA for jeg trenger jo aldri noe, hvorfor trenger man så mye egentlig?

Men når sant skal sies så skjønner jeg ikke helt den IKEA-sutringen, så fært er det vel ikke, det er jo bare en stor butikk? Den har fått bli innbegrepet av kjøpehelvetet og likevel er det IKEA-ting i annenhvert hjem? Henger ikke sammen, tb, nei nei..

Aandrea heia, der var du igjen også og takk. Jeg benytter sjansen Dagbladet gir meg til å lokke nye lesere til bloggen min og det er jo en utskjelt øvelse ser jeg blant bloggere: twinglyhoring that is.

Men, det jeg ser av tallene er at når Dagbladet lenker til meg via twingly-systemet så går lesetiden på bloggen her opp og det kommer også noen nye inn som sitter og leser en times tid og blar og blar og er ikke det hyggelig for en som skriver blogg så vet ikke jeg.

Jeg mener, twingly kan virke på andre måter enn bare de som er ute etter et kjapt nummer til reklameinntektene sine. Jeg er ute etter løve for life.

11 august, 2008 16:07  
Anonymous Anonym sa ...

henger ikke sammen i det hele tatt! (må det henge sammen også nå da; livet?) Men det er noe med IKEA som gir meg noia. og likevel går jeg/vi dit, med jevne mellomrom, det er så kort vei fra der vi bor, og de har ting vi lurer oss til å tro at vi trenger. men noia, det får jeg, uten at jeg som sagt vet hva det er. og for å dempe inntrykket av genetisk og/eller sosialt betingede kjønnsgreier her, min kjære fru missliker sted enda mer enn meg, og har utviklet en avansert teknikk med snarveier og unnvikende manøvre for å komme raskest mulig fram til det vi har lurt oss til å tro at vi trenger.

12 august, 2008 08:46  
Blogger fr.martinsen sa ...

Nei det er sant det, gikk rett i fella der, livet henger ikke sammen og må ikke gjøre det heller.

12 august, 2008 10:02  
Anonymous Anonym sa ...

Bror Sundlis stadige sexgreier på Storås begynner forresten å bli litt vel forutsigbare nå... I starten var det nesten litt sjarmerende, på en litt sånn rural hippi-måte, med badestamper og små hytter for knulling i skogen. Men nå blir det kjedelig... Og ikke sleger det så godt heller, nei..

12 august, 2008 10:43  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden