søndag, juni 04, 2006

Se min pelvis

Her er en annonse for galleriet til Morten Aulie.
Morten har et flott frontalt hofteparti som vi har brukt i salgstilnærmelsen, du kan se selve maleriet bak stussen til Morten hvis du bare anstrenger deg litt.

Maleriet forestiller klovnen, klovnen som har gråten rett bak smilet, maleriet forestiller menneskeklovnen som gjør godt mot en annen menneskeklovn.
Hepp

2 Kommentarer:

Anonymous Anonym sa ...

Whaou, dette er virkelig grensesprengende også så herlig overskridende og frigjørende. Det finnes sikkert noen sure mager som vil klage på bildebruken, men de er jo bare misunnelig når han ler hele veien til banken. Dessuten er det å angripe Morten Aulie også å angripe kjærligheten som gjør godt for alle klovner. Som Martine Aurdal sier(Dagbladet 1.6.06); de er så herlige sprelske og gøyale, nå må folk ta seg sammen. Og Aurdal uttaler videre; han er et skikkelig rolleforbilde når han slår tilbake med sine klovnerier. Som Morten selv sier; Når jeg kler av meg, så er det fordi jeg våger å være sterk. Dessuten inviterer jeg Heidi Sinding-Larsen, redaktør av Woman, til å sjekke ut samtidskunsten og fortelle meg hvor hun finner ullsjal og filttøfler hos kvinnelige kunstnere?

12 juni, 2006 23:25  
Blogger fr.martinsen sa ...

Sinding-Larsen roter kanskje og blander med oldemor?

14 juni, 2006 08:04  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden