fredag, juli 26, 2013

Nettet er best ute ved siden av bilen, ha ha

Sa B&B-verten da han tok i mot oss i går kveld. Nei du, det er ikke morsomt. Nå sitter jeg på trappa utenfor kontoret hans, det er der wifi-en fungerer. Jeg vil tro han har installert wifi på kontoret sitt og latt være å innstallere det til gjesterommene, men på nettet annonserer han med gratis nett.

Jeg hadde nok ikke blitt så sur for det hvis det ikke hadde vært så vanlig. Å nettet, nei det er ikke så godt på rommet ditt, det er best i dagligstuen i sofaen mot vinduet (eller også nærmest kontoret...), det er best i resepsjonen. Etc.

Og nå må jeg huske dette, å spørre om detaljer om hvordan nettet fungerer på det rommet jeg er i ferd med å bestille. Men det skulle ikke være nødvendig. Varmt vann, - mener du på rommet eller på hotellkjøkkenet?

Og hoteller/B&B-er må begynne å reklamere mer presist.

1 Kommentarer:

Blogger fr.martinsen sa ...

Jeg sendte en irritert e-post til B&B-verten, fra trappa. Han kom ut og sa: But if you sit in your car its better. I dont want to sit in my car, I want to sit in my room!

En diskusjon senere om at de fleste som kommer ikke bryr seg om det, og hva man kan reklamere med har han nå vendt litt om på boksen og gitt meg wifi i gangen utenfor soverommet mitt. Og et bord. Så nå har jeg et slags kontor i gangen.

Og han har lovet å endre teksten på nettsiden sin i løpet av dagen.

26 juli, 2013 10:54  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden