tirsdag, juli 23, 2013

Hotellfrokosten og meg

Jeg ser på meg selv gjennom hotellfrokosten. Jeg starter optimistisk og fornuftig. Jeg er en sånn kvinne som spiser friske bær, dadler, korn, drikker juice hvis den er fersk og ikke fra konsentrat, sier jeg til meg selv. Og gjør det. Et egg. Men så faller den fornuftige kvinnen, og jeg sier hva faen til meg og så sitter jeg der med full engelsk frokost, pølser, speilegg, baconen som jeg vet er altfor salt etter min smak, likevel. Jeg eter det. Hashbrowns, full av transfett regner jeg med. Må smake.

4 Kommentarer:

Anonymous Marianne sa ...

Haha, kjenner meg så igjen. Prøvde meg med svensk cottage cheese tidligere i sommer, den var vond. Heia croissant i ferien.

23 juli, 2013 13:22  
Anonymous Hege sa ...

Er det ikke det man skal når man er på hotell, da? Jeg bor på hotell noen få døgn i året, og da tar jeg for meg av alt - absolutt alt (Bare ingen andre enn mannen ser meg. Tjukke damer tar sjelden alt når andre ser på). Og så irriterer jeg meg hvis syltetøyet kommer i små engangsbeger og eggerøren tydeligvis er laget av egg på pose. Sånn skal det ikke være.

Nyt ferien.

24 juli, 2013 17:13  
Anonymous Hjorthen sa ...

Full engelsk frokost er fantastisk de to første dagene. Etter en uke sverger jeg som regel på at jeg aldri skal spise bacon igjen.

25 juli, 2013 10:38  
Blogger fr.martinsen sa ...

Det baconet de har her er jo ikke godt, altfor salt og tørt og lite røkt. Jeg ble forvent på det første B&B-et, der var pølsene av slakterkvalitet og til yoghurten var det fullt av ferske bær. Men så ble det pølser av fett og mel.

25 juli, 2013 23:21  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden