fredag, mars 06, 2009

Loretta Lux slutter med barn...

...og hun har utstilling i Kulturhuset i Stockolm frem til 17. mai.
Hun tjener så mye penger nå for tiden at hun har flyttet til Monaco for å slippe å betale så mye skatt, der mistet hun sympati hos meg. Et lite hus med hage må man vel ikke flytte til Monaco for å få råd til?

– Det är en temporär lösning för egentligen har jag inga dyra vanor och drömmer inte om ett glamouröst liv. Men ett litet hus med trädgård hoppas jag kunna köpa en dag. Kanske i Spanien eller Italien, eller vad tycker du?

Det er en fin bildekarusell i artikkelen rett over.
Jeg har vært på Kulturhuset i Stockholm før.

3 Kommentarer:

Anonymous Anonym sa ...

jeg er veldig glad i loretta lux sine bilder- men det å flytte til monaco pga av skatt var usympatisk, enig der. jeg tenker høyt: påvirker det synet mitt på kunsten hennes? hm. ja litt, mener jeg. det trekker ned.

06 mars, 2009 20:02  
Blogger fr.martinsen sa ...

Ja det gjør det, litt. Hvertfall akkurat nå. Jeg skjønner ikke de som mener de klarer å ha verket i en egen boks i hodet sitt.

Forsåvidt skjønner jeg ikke de som vil det. "Skjønner ikke" på en ikke-aggresiv måte, jeg bare ---skjønner det ikke. Jeg mener vi mangler et ekstra ord for å nyansere skjønner-ordet.. (samme med "forstår" - det hjelper ikke å bruke det, det er ingen nyanse mellom "forstår" og "skjønner")

06 mars, 2009 20:12  
Blogger fr.martinsen sa ...

Og twitterne om Loretta Lux

07 mars, 2009 08:59  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden