fredag, mars 27, 2009

Dagsnytt 18 fredag

Bli med på småprat mens du ser på/hører Dagsnytt18? Her er det lavterskel, vi kan alle trenge hjelp og trøst i en slik stund. I dag er det Steinfeldt om Afghanistan, Navarsete og Arne Bendiksen. Klikk deg nn og bli med.
Jeg har tatt vekk den store småsnakkboksen fordi den tar så stor plass.

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jeg vil jo gjerne, men oppdager deg for sent. Det handler om rekkefølge. Når jeg hører Dagsnytt 18 rydder jeg hus, og så er det blogging. Blogglesingen er da å betrakte som premien for å ha ryddet hus (- ikke for å ha hørt Dagsnytt 18, det er en premie i seg selv).

27 mars, 2009 19:38  
Blogger fr.martinsen said...

Der kan man se, rutinene er så forskjellige. Jeg har ikke små barn å rydde etter. Jeg kommer stort sett hjem, spiser og er fortsatt litt jobb-hyper, så det passer å lande med Dagsnytt18-småprat.

Dessuten har jeg et problem med Dagsnytt18, det er ikke premie for meg, det er mer noe jeg syns jeg burde være interessert i fordi jeg gjerne vil forstå nyhetene, men så faller jeg ofte av likevel. Å småprate under Dagsnytt18 har strukturert meg på en måte jeg setter pris på. Det er også interessant i seg selv å se hvor de andre faller av, jeg er ikke alene, og mange ganger har noen helt andre synspunkt på hva som er interessant og hvorfor og det er jo fint.

Dette kan jo være en plan, du rydder og hører Dagsnytt18. Hvis du plutselig blir irritert eller kjenner en replikk presse seg frem og det er ingen hjemme å si det til så kan du styrte til skjermen for å sjekke om vi er her, og så si det? (det er så teknisk lettvint) Og så kan du gå og rydde igjen.

27 mars, 2009 19:51  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden