torsdag, juli 31, 2008

This is just to say 2

Jeg var 15 minutter i tide for å melde meg på treningsstudio og få sommerkampanjepris. Jeg har vært i tvil, ikke fordi jeg ikke vil begynne å trene igjen men fordi jeg blir uvanlig sur over kundepolitikken som tvinger meg til å være med minst et år og et par hundre ekstra bare for å melde seg inn.

Men nå er det gjort

Og i morra kveld skal jeg vises rundt og sette opp program. Første mål er å få en sterkere torso. Jeg har lagd en regel for meg selv,
jeg er ikke i mot regler, bare jeg kan bestemme dem selv.
Den gamle regelen min var at jeg måtte svømme 2 km i uka og det var en streng regel for hvis jeg sluntret unna måtte jeg ta igjen og den holdt jeg i to år.

Ok, det var bare det.
Det er lov å kommentere på denne posten men ikke å skrive snusfornuftige kommentarer om at jeg ikke kommer til å angre. Noen etterlyste kommentarpolitikken min her om dagen og i kveld har jeg denne regelen.

7 Kommentarer:

Anonymous Anonym sa ...

Hjertelig til lykke med treningskort og greier. Dette kommer du nok helt sikkert til å angre bittert på. Det skal være sant og visst (tuller). Du må ha programmet i sånn plastomslag (i tilfelle du må gå rundt med det) og pugge det utenat med en gang slik at du slipper å ha det med deg rundt på trening. Det ser jo ikke så profft ut når du må stå der og lese deg fram til hvilket apparat du skal på som nummer tre og fire og så videre. Det andre viktige er å ha en stor vannflaske som ser brukt og slitt ut, samt at du øver deg i å drikke fra denne på en litt kul måte. Når du tar den fra munnen bør det helst sprute litt vann på genseren og det skal følge en liten skvett med, som fyker ut i luften liksom, når du setter den ned på gulvet igjen. Du må sette flasken hardt ned - hver gang ! Og hver gang du har tatt en slurk av trenings-vannflasken må du si; - ÆæææHH... på en litt brutal og snøvlete måte sånn at du høres sliten ut. Gå mye rundt i treningslokalet, stirr rett på de andre som sitter der og løfter - da ser det ut som du er en av dem som driver stedet og du får straks respekt og anerkjennelse. Da er det ikke så viktig at du bare løfter fire kilo. Syng også litt i garderoben slik at du virker overlegen de andre. Det virker ærefrykt. Og så videre. Disse triksene bruker jeg hver eneste uke, jeg har nemlig vært medlem i Spenst i tre år og løfter ikke mer nå enn da jeg begynte........... Jeg blir sett på som en slags syvende far i huset på Spenst og de guttene der som er yngre enn meg, nikker anerkjennende når jeg sitter der, fast som fjell, og øver nedtrekk og klinker med vektene.

03 august, 2008 01:53  
Blogger fr.martinsen sa ...

Min strategi er det motsatte og det motsatte av det igjen, jeg går i ikketreningsklær og har sakene mine i en plastpose og prøver ikke en gang å passe inn på noe annet vis enn at jeg trener som best jeg kan.

Jeg gjør det samme ute i resten av verden. Jeg gikk med plastpose til jeg var 30, jeg hopper over noen av reglene og satser på at verden skal skjønne meg likevel!

Jeg kjenner på meg at de nikker anerkjennende til meg likevel, inni seg.

03 august, 2008 10:29  
Anonymous Anonym sa ...

Ja det funker nok sikkert, det også. På Spenst er det faktisk en dame som har på seg mørkeblå fløyelsbukser når hun trener, også en sånn bløt lue som damene har på seg når de går i kirken. Hun har også på seg gymsokker og løfter bare 1 kilo av gangen.

04 august, 2008 01:21  
Anonymous Anonym sa ...

Enig i at man bør nøle litt med å oppmuntre prispolitikken på treningssentrene. Jeg bor delvis i utlandet og vil gjerne trene når jeg er der - men går det an å bare stikke innom og kjøpe en engangsbillett? Neida, man må betale for et halvt år om gangen, minimum, og hva er vitsen med det hvis man bare skal bo der en måned nå og da? Treningssentrene burde vise større evne til å tilpasse seg min type situasjon, synes jeg. I vår globaliserte verden og sånt.

06 august, 2008 21:13  
Blogger fr.martinsen sa ...

Nei hva er vitsen med det. De kunne jo f.eks hatt et klippekort eller noe sånt i tillegg til månedsleia.

Eller at man kan kjøpe for en måned men da blir det litt dyrere enn om man kjøper for 3 mnd, eller 6 mnd osv, dette er jo helt vanlige salgsprinsipper.

Det ser ut som alle er like strenge, hvorfor bryter ikke noen ut og prøver å tiltrekke seg kunder ved mer kundevennlige prissatser?

Hva mer? Jeg tenkte ikke på at anklene mine aldri har gått på tredemølle før, så jeg peisa på i 30 minutter og nå halter jeg rundt og kaller meg overtrent og treningsskadet mens jeg prøver å le litt tøfft.

06 august, 2008 21:27  
Anonymous Anonym sa ...

Gymsokken! Hvorfor forsvant den? Så mye mer naturlig enn å gå med sko innomhus.

09 august, 2008 16:22  
Blogger fr.martinsen sa ...

Ah gymsokken. Den gummierte som var hvit og vanskelig å dra på men som man ikke kunne skli med. Og så lukta den godt. Senere kom den hvite skinnturnsokken som fikk meg til å likne på Olga Korbut og Nadia C.

09 august, 2008 16:46  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden