mandag, mai 01, 2006

Jenter driter også

Jeg og Maren snakket om doer, her og her og jeg skulle til å fortelle mer om en fin do i Amsterdam, og det skal jeg.

Men først skal jeg klage litt

Hvorfor er offentlige doer delt opp i menn og kvinner og handikappede? Hva slags kategorier er det da?

På Supper Club i Amsterdam deler man do-gåingen i hetro og homo. Like greit det.
For hvorfor skal vi ikke ha unisexdoer,
er det for at vi ikke skal få guttelus?

Jentetiss er også ekkelt

Jeg vil gjerne være i fred på do og så vil jeg gjerne at ingen skal ha tisset der jeg skal sitte, hvis noen har tisset på setet syns jeg det er like ekkelt uansett hvilket kjønn tisset kommer fra.

I stedet for å tenke så mye på sex kunne vi hatt helt andre kategorier, gjerne promillegraderte dobåser, eller folk med og uten sertifikat for å ikke være do-griser.

Eller, vi kunne skille ut somlepavekvinnene

Menn blir utsatt for mye doklaging av kvinner flest, det er det med lokket, jeg har aldri skjønt noe av hvorfor sitte-ringen nede skal være normaltilstanden.

La det flyte, mener jeg, la den som oftest er på do ha fordelen av å finne doringen der han vil ha det.

Men menn tisser som noen griser det gjør de.

Men akkurat nå

Akkurat nå er der kvinner jeg skal klage på.

Hva gjør de på do så lenge?

Jeg tror ikke forskjellene på do-køer til de to kjønn lar seg forklare i at menn sparer så mye tid på urinaler. Jeg har aldri sett en kø til handikapdo.
Og menn driter like mye som kvinner, skulle man tro.

Og siden kvinner også driter, ikke bare bommelommer, og det er så deilig å si det, så måtte overskriften bli som den ble.

Selv på steder som Rockefeller, der det er langt flere menn enn kvinner som regel, så er kvinnedokøen mye mye lengre enn mannekøen.

Og det er overdrevet det med hvor ofte kvinner går to og to på do, så det er ikke der tiden går. Og det er heldigvis ikke vask og speil inne på avlukket på så mange doer, det ville blitt et rent helvete for oss effektive.

Så hva holder dere på med der inne?

Hvis det er noe jeg må generalisere om kvinner så er det dette,
som kjønn er vi jamt over ineffektive på do.

Så derfor ønsker jeg meg unisex-doer

Jeg vil ut igjen til ølet og konserten. De får sitte der og ruge og telle penger og snufse og sove men kan vi ikke spre ulempene litt da.

Så til bonussporet til Maren

Den fine doen i Amsterdam. Den ligger i parken som hører til van Gogh-museet. Man går ned, under bakken. Der er dodørene som ser ut som de er av gjennomsiktig glass helt til du går inn og vrir om låsen, da blir de tåkete og ugjenomsiktige.

En annen klage på kvinner..

10 Kommentarer:

Blogger Maren sa ...

Oh, hvilken glede! En så lang post om et så interessant tema, attpåtil med finurlig bonusspor til min ære. Nå kan jeg gå og legge meg med et smil om munnen.

03 mai, 2006 00:27  
Blogger Elvis Bling Laden sa ...

men.. hvor skal du plassere pissoaret?

03 mai, 2006 01:29  
Blogger fr.martinsen sa ...

Ville dere savne pissoaret?

03 mai, 2006 07:44  
Blogger Sometimes sa ...

Jeg kan ikke hjelpe deg med hvorfor kvinner bruker så lang tid på do. Jeg er i den andre kategorien som er like rask, om ikke raskere enn gutta. Men man har jo helt forskjellige perspektiver på sånt. Jeg var på reise med en venninne som er veldig jålete. På en restaurant vi var ble hun irritert på do-fasilitetene fordi speil og vask ikke var inne på do, men utenfor med en skillevegg fra restauranten. Hun ville jåle seg i fred og syntes det var mye viktigere enn at dokøen skal bevege seg raskt...

03 mai, 2006 18:35  
Anonymous Anonym sa ...

En gang jeg var i et litt ubehagelig land, i en ikke så pen, kald og skitten bygning og deltok i en diskusjon om hvordan vi skulle løse en ubehagelig situasjon, måtte jeg på do, og doen var lyseblå og var overraskende nok et skikkelig vannklosett. Den var det eneste i hele etasjen med farge på og jeg ble glad.

En avsporing, sorry.

03 mai, 2006 23:37  
Anonymous Anonym sa ...

Ah - jeg hater unisex doer, mest fordi det alltid er piss på ringen der, dessuten misliker jeg å være vitne til hvor få menn som faktisk vasker hendene når de er ferdige. Å gå på homsesteder er det eneste som hjelper, der er det aldri kø på damedoen. Å gå på steder med mange transer derimot er ikke smart fordi da blir det ekstra lang kø på damedoen, og transer er ekstremt trege på do. Men en oppdeling i treg og kjapp hadde kanskje vært noe.

04 mai, 2006 09:31  
Blogger fr.martinsen sa ...

Kvinner tisser dessverre også på ringen. Hadde de enda ikke gjort det er det mulig jeg kunne funnet det innerst i hjertet mitt å bære over med tregheten, men nei.

Hva med, å innføre pissoar for kvinner da? Et slags vannklosett-utedo med flere ringer, som menns, men at man sitter. Kanskje det kunne gått raskt i alle fall.

04 mai, 2006 20:37  
Blogger Maren sa ...

Det er mange som tar bilde etter at de er ferdig på do. Kanskje mange av dem er jenter, det kan jo isåfall være en god forklaring på hvorfor det tar ekstra tid.

05 mai, 2006 12:49  
Blogger Softtag sa ...

Interessant innlegg. Softtag leste den med fryd. Softtag vurderer selv å gå til doktoren å skaffe "lisens til å pisse før alle andre og hvor det skulle være utendørs."

Hallo, trekk til siden, her kommer Softtag med urinveisproblemmer. he he
Tro det eller ei Softtag pisser to til tre ganger på halvitern. ja da.. hvis du lurer så hemmer det ikke Softtag i andre anliggender ved bruk av utstyret.

Softtag

05 mai, 2006 18:10  
Blogger fr.martinsen sa ...

Hei Maren,
med dagens digi-kameraer burde det gå raskt da. Skjønt de vil vel finne en fin vinkel.

Hei Softag,
vær glad du ikke er jente med et sånt problem, da ville du ikke fått drukket øl, og en edru Softag er ikke en fornøyd Softag eller hva?

05 mai, 2006 19:51  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden