onsdag, juni 26, 2013

Google reader, hva nå?

Jeg har brukt Google Reader til å få beskjed hver gang bloggene jeg leser har oppdatert, når endel nettsider har lagt ut nye artikler, jeg har hatt søk inne og har fått beskjed når det er nye treff på søket mitt. Mandag legges Google Reader ned. Hvilket system skal jeg bruke nå?

Jeg misliker å måtte bruke tid på å skifte ut et system som virker for meg. Jeg liker at nye tekniske systemer jeg må sette meg inn i er enkle å forstå. Har du et tips til meg?

Jeg husker for mange år siden, jeg sa til den tekniske sjefen på jobben at jeg skulle ønske det fantes en måte å få beskjed hver gang en side hadde oppdatert, slik at jeg slapp å gå inn og sjekke hver dag. Noe sånt system hadde han ikke hørt snakk om. Det er en stund siden.

9 Kommentarer:

Anonymous Anonym sa ...

Stikk til feedly.com og overfør alt fra Google Reader med ett klikk. Det tar deg to sekunder, og fungerer veldig likt som forgjengeren.

26 juni, 2013 21:24  
Blogger Hjorthen sa ...

Feedly virker å være det alternativet de fleste velger. Selv prøver jeg ut MultiPLX og det ser Okay ut så langt.

26 juni, 2013 21:25  
Anonymous Pål Julius Skogholt sa ...

Bruker feedly, dei ser og ut til å lage ein api så du kan halde fram med å bruke den gamle app-en din uten at du må gjennom store endringar.

26 juni, 2013 21:34  
Blogger fr.martinsen sa ...

Takk! Så greie dere er!

26 juni, 2013 21:38  
Anonymous Strekker sa ...

Ja, feedly! Mikket og makket i kanskje to minutter for å få en visning jeg ville ha. Nå har jeg brukt det i et par uker, og har nesten glemt Google Reader. De skriver at det er lettere om du overfører før Google Reader legges ned.

26 juni, 2013 22:31  
Blogger Hanne sa ...

Jeg må si meg enig med flertallet her: Internettet mitt var rørende enstemmig i anbefaling av feedly, og overgangen var forbløffende enkel. Det viste seg at jeg har prokrastinert helt uten grunn.

27 juni, 2013 02:19  
Anonymous Anonym sa ...

Å, flott, har det eksakt samme problemet og det var deilig på en litt trøtt torsdagsmorgen å få løsningen opp i fanget.
_nora

27 juni, 2013 08:58  
Blogger fr.martinsen sa ...

Jeg vet ikke egentlig hva api er. Men det er fint at dere forteller meg hva som er lurt. I morgen den dag skal jeg ta tak.

_nora, har du gjort det i praksis nå?

29 juni, 2013 00:11  
Blogger fr.martinsen sa ...

Jeg har gjort det! Det var lett. Det ser fint ut. Jeg er fornøyd. Takk for hjelpa.

29 juni, 2013 10:31  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden