onsdag, juni 19, 2013

Ferieregel #1

Poenget med ferie er hvile, tid til å være sammen, oppleve noe annet. Vi hopper rett til siste punkt. Å oppleve noe annet er å sette seg i en situasjon som ikke er hverdagslig. Vi spiser annen mat på ferie, men bare litt anderledes. Vi spiser på litt fremmede restauranter. Men hvorfor stoppe der?

#1 Ta den nærmeste boka du har i synsfeltet, slå opp på side 7. Ta kopi av den første fullstendige setningen, lim den inn i Facebook-statusen din. Ikke forklar deg. Go with the flow. Lat som om det er en gøy lek. Si til deg selv at det hjelper mot noe.

Ferieregel #2

2 Kommentarer:

Anonymous Hege sa ...

Jeg prøver desperat å lage mine egne ferieregler. Jeg sliter med ferie. I år skal vi ikke reise bort, og da kan man lure på om ferie er bedre enn ikke ferie. Særlig for sånne som jeg, som har megalang ferie. I morgen braker det løs, så i dag har jeg startet med listene mine. Hva jeg skal gjøre i ferien for å få litt hode og hale på det. Jeg skal skrive for noen. Moro! Jeg skal male mye treverk. Ikke fullt så moro. Jeg skal reise bort på en eller annen måte. Det skal jeg!

Skrekken er at dagene skal gli over i hverandre og bli til en feriegrøt.

God ferie!

20 juni, 2013 23:40  
Blogger fr.martinsen sa ...

Jeg skjønner godt frykten for at dagene skal bli til grøt, jeg kjemper mot det selv, særlig i de ukene som ikke er ferie. Jeg vil gjerne utnytte dagene, slik har jeg tenkt i årevis.

Samtidig er det godt å la korte perioder bli grøt syns jeg. En helg, ingen plan, gå ut med søpla, ta en lur. Det er god hvile.

21 juni, 2013 00:01  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden