torsdag, mars 04, 2010

This is just to say 15

Terje Håkonsen sjarm-sms-er Anette Sagen akkurat i rette øyeblikk, vil hun hoppe for Arctic Challence til helga kanskje?
Arctic Challenge har ikke hatt mange kvinnelige kjørere opp gjennom årene, jeg syns retorikken minnet mistenkelig om gamle Yggeseth, slik Håkonsen sa det om Stine Brun Kjeldaas i sin tid
- Hun er ikke invitert. Vi satte opp tre jenter vil liker stilen til.
De kjører litt som gutta: Aggressivt, og med høye hopp.


Eller som Arctic Challence-kollegaen til Håkonsen sa det samme år
- Men nå har lille frøken Buaas vist seg fram. Vi vil vise den oppkommende generasjon snowboardjenter hvordan det skal kjøres, sier Hansen. - Vi ville invitere en som kjørte som gutta, sier René Hansen, som regner med sure meldinger fra Stine B. Kjeldaas.
- Hun blir sikkert grinete, sier han.


4 Kommentarer:

Anonymous Vigdis sa ...

Jeg gremmes. Hvor har disse mennene hodene sine? Nei, har ikke andre ord enn det. Jeg gremmes.

04 mars, 2010 07:38  
Anonymous tb sa ...

Idretten får forsatt fram det verste og mest stupide i folk, og særlig i menn?!

04 mars, 2010 08:49  
Blogger fr.martinsen sa ...

Det er kanskje enklere å få øye på synet på kjønn i samfunnet i nettopp idrett, fordi idrett er enklere å forholde seg til, med sin tydelighet, meter, minutter, best, nestbest.

04 mars, 2010 11:02  
Anonymous tb sa ...

Tror du har helt rett, idretten blir et speil der en del ting blir veldig synlig. Det er viktig å huske at dette ikke er noe som bare handler om idretten, eller bare om en liten gjeng konservative menn i Kollenhopp, men at det handler om holdninger som fortsatt sitter dypt i "folkesjela", forståelser av hva "mannlig" og "kvinnelig" er og betyr, som på mange måter er like snevre og bastante i dag som de var for 10-20-30-40-50 osv år siden...

05 mars, 2010 09:41  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden