onsdag, april 01, 2009

Ekstrasending!

Spekter på NRK begynner 20.10. De skal snakke om Internettet.
I flere dager nå har jeg sett traileren på tv, vi møter hverandre på Internettet nå for tida: ER DET BARE BRA?? Nei, skriker jeg for meg selv. Ingenting er bare bra. Spør om noe annet. Dette krever en P2-los-ekstrasending. Bli med, dette makter jeg ikke å se på alene.

Hvis du syns det ser internt ut den småpraten vi har her inne, at det ser ut som vi kjenner hverandre så stemmer ikke det. Bare kast deg med.

8 Kommentarer:

Blogger Holten sa ...

http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/480658/

01 april, 2009 21:17  
Blogger Tonita sa ...

Hei fr M, - i kveld gikk det bra kjappt. Men det er gøy - for en gamling som meg - å forsøke å henge med.
Takk for hjelp og støtte.
*nyter Bruce*

Skulle ha gjort ørten andre ting som venter, men liker å få det lille kicket som live blogging gir, twittring og - men har uavklarte greier der- Kommer muligens tilbake til deg - snille damen.

01 april, 2009 21:24  
Blogger fr.martinsen sa ...

Takk for lenke til Spekter-programmet, Holten.

Til deg som ikke så det, ta en kikk og se på denne merkelige innføringen i Internett, noen år for seint. Etter å først å irritere meg over programmet, gikk jeg over til å se på det som en retro-perle. Bare at det er lagd nå i 2009.

Hei Tonita, kom gjerne tilbake en annen gang. I motsetning til Spekters hovedinnfallsvinkel: Jeg mener vi kan ha mye igjen for å være på nett sammen, f.eks i direkte-småprat-samtaler som det vi hadde i kveld.

01 april, 2009 21:52  
Anonymous Thlom sa ...

Dette var artig! Skikkelig retro. Det som overrasket meg mest var hvor opptatt og stresset kidsa var! Når jeg var 17 år så var jeg fader meg ikke mye stresset eller opptatt. Hva skjer med ungdommen? Også litt overrasket over at ho eine jenta med rød lue hadde 150 gode venner! Det er flere gode venner enn jeg har 'venner' på facebook totalt. Hjelpe meg.

Også reagerte jeg på at de fremdeles brukte begrepet "chatte sider". o_O

Uansett, kjempegreier! Mer sånt, NRK!

02 april, 2009 01:46  
OpenID lothiane sa ...

Takk for at dere pratet meg gjennom programmet slik at jeg var forberedt da jeg startet opp nrks nett-tv. Dette er nesten vondt å se/høre, men jeg prøver å le mer enn gråte. :)

02 april, 2009 08:40  
Blogger fr.martinsen sa ...

He he, ja. Når man er forberedt er det lettere å se på det som komikveld. Jeg startet sekvensen med å være fryktelig forbauset og skuffet.

02 april, 2009 11:05  
OpenID lothiane sa ...

Det forundrer meg egentlig at de har fått ok-signal til å sende noe sånt, de virker jo helt dumme. Det kan da umulig være meningen med et sånt program..?

02 april, 2009 22:11  
Blogger fr.martinsen sa ...

Ja. Og så må jeg gjenta, kritikken min har ikke noe med at jeg syns alle programmer skal lages til det nivået av kunneskap som jeg er på. Man kan godt lage et program som er tenkt for de som ikke har fulgt med, men ikke slik.

03 april, 2009 08:09  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

Linker til dette innlegget:

Opprett en link

<< Startsiden