fredag, februar 20, 2009

coveritlive fra bylarmDet er ni minutter til foredraget begynner, i salen er Matt Mason som rigger til powerpointen, en fyr med kamer og meg. Bildet over tok jeg for noen minutter siden da vi tre sto utenfor døra og ventet på at noen skulle låse opp.Fra programmet

Når piratvirksomhet kun er en ny foretningsmodell, remiksen er vårt mest effektive markedsføringsredskap og alle som har en datamaskin kan nå flere folk enn et multinasjonalt foretak, hva gjør du da?
Matt Mason har utforsket problemet disse nye trendene utgjør for foretningslivet og mulighetene de representerer. Når piratene skaper verdier for samfunnet og samfunnet støtter opp om deres virksomhet, så spiller det liten rolle hvor mange søksmål du kaster mot problemet – du angriper bare din egen potensielle fremtid. Denne virkeligheten posisjonerer piatvirksomhet som en ny foretningsmodell."

2 Kommentarer:

Anonymous Anonym sa ...

hvordan kan jeg lett lære å spille gitar!!!!!!!!!!!

28 februar, 2009 05:47  
Blogger fr.martinsen sa ...

Jeg får ikke med meg underteksten til spørsmålet antakelig? Hvorfor står det akkurat under denne posten? Hvorfor bruker avsenderen så mange spørsmålstegn?

Var det en trang til å lære å spille gitar (og det fort) som oppsto så akkutt i natt at spørsmålet ble slengt ut der anonym tilfeldigvis var på interenettet idet trangen kom?

Det fins ingen lett måte å lære å spille gitar på anonym. Lillebjørn Nilsens gitarbok eksisterer ikke.

(Jeg tror det er best å svare anonym slik dere, så impulsiv som anonym er, er han av typen som kommer til å ta frem gitaren i utide)

28 februar, 2009 10:49  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

Linker til dette innlegget:

Opprett en link

<< Startsiden