tirsdag, februar 12, 2013

Nour El Refai og Lena Dunham

Til dere som er i det matematiske snittet mellom å like Girls, å like Nour El Refai og å ha svenske tv-signaler, dere kan slå på SVT 22.30 i kveld, der El Rafai er en av tre som diskuterer tv-serien Girls rett etter at episoden har gått på SVT.

Ettersnakk altså

Og dere kan være med i småpraten hvis dere vil på denne siden.
Saken er på topp på SVT just nu.
Rollefiguren til Lena Dunham, Hannah Horvath, er ofte ufiks. Det er bra.

Jeg ble oppmerksom på den svenske komikeren Nour El Refai etter denne opptredenen, har du ikke sett stand-up-nummeret, prøv det. Og hvis du vurderer å prøve det, gjør det før du ruller ned forbi bildet rett under her.....for da ødelegger du ikke gleden ved å se videoklippet med å vite på forhånd at hun kommer til å snakke om fitte, fordi du har lest dette:

– Det finns många diskussionstrådar på nätet om min fitta, de diskuterar hur den ser ut och om den är hårig eller inte, vad tror ni? Och liksom, de är rädda för den. Den är otäck. Då kan jag nästan börja gråta av glädje för att jag har lyckats avsexualisera mig själv. Det har varit mitt mål, som ung kvinna, mitt motiv för att hålla på så här. Jag är glad för det för då kan jag inte reduceras till ett sexobjekt. För det spelar ingen roll hur intelligent man är, eller hur bra jobb man har – hur högt man än kommer så kan killarna alltid objektifiera dig och då hamnar du i underläge.

Nour El Refai var i Sommar i P1, jeg hørte akkurat på.

1 Kommentarer:

Anonymous marianne. sa ...

Har tatt opp. Skal se senere. Takk for tips!

14 februar, 2013 09:35  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden