fredag, mai 13, 2011

Kate, Bill, Navy Seals og meg

Fra dagens tekst i Journalisten:

Jeg tenker på drapets konsekvenser og motiver. Det er det jeg pleier gripe til når jeg skal prøve å tenke, konsekvenser og motiver. Men jeg kommer fort til kort og jeg begynner med sånt som så lett ligger meg på hjertet. Jeg ser for meg Usama i sjøbegravelsen. Han er vasket og kledd i hvitt, men så da? Var han pakket i plast? Jeg veier for og imot, var det brukt søkke?

Og hvem var det som fikk bestemme at begravelsen skulle foregå akkurat slik, hvor mange var de, satt de rundt et ovalt bord, skrev de et notat, var presidenten der og når begynte de å planlegge begravelsen? Jeg føler et snev, men bare et snev, av skam og tenker at Marie Simonsen og Gro Holm sikkert bare tenker på konsekvenser og motiver, ikke på plast og søkke.

Hele teksten i Journalisten her
(deadline til teksten var skutt frem med flere dager denne gangen og det var skuffende å lese teksten i dag som nye saker har overskygget forrige ukes)

2 Kommentarer:

Anonymous Anonym sa ...

Min datter hørte at bin Laden hadde en datter på samme alder som henne selv og ble opptatt av hvordan hun hadde det etter at hun hadde sett pappaen dø. Det er mange muligheter for refleksjon-ikke bare konsekvens.
Kebbe

15 mai, 2011 23:03  
Blogger fr.martinsen sa ...

Mediene dekker bare en flik av den informasjonen vi på et eller annet nivå ønsker oss når vi tar til oss nyheter.

17 mai, 2011 18:41  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden