lørdag, juli 19, 2008

Akkurat nå 35

Jeg fikk en overraskende sterk lyst på kjøttdeig selv om jeg ikke har spist kjøttdeig på årevis. Så nå har jeg spist kjøttdeig med Dolmiosaus og løk og tomater og salt og pepper. Et slags retromåltid. Med Pepsi Max. Før spiste jeg det ofte, kjøttdeig og dolmiosaus, men det var før jeg flyttet til Grünerløkka og fikk all slags butikker rundt meg. Jeg har tenkt på Ata i dag også. Den blå boksen med skurepulver. Hva er det som skjer med meg?

2 Kommentarer:

Anonymous Anonym sa ...

Ha, ha - jeg er fan av ata og går stadig og lurer på hvor det har blitt av dette vidunderet av et skurepulver (ikke for akkurat å påstå at jeg er en storforbruker av den slags). Ata er det du trenger hvis du feks skal skure ned noen ekle dusjvegger.

21 juli, 2008 01:15  
Blogger fr.martinsen sa ...

Den lukta så vondt. Og den fantes i både rød og blå? Hva var forskjellen. Det var deilig å blande pulveret i litt vann og lage skuremasse.

Den lyden som kom når man skura fins litt i JIF, lyden og følelsen av de små korna som gjør motstand og lager skureeffekt. JIF lukter godt, særlig sitron-JIF, min favoritt.

Det står ikke på det, jeg kan vaskemidler, jeg bruker dem bare ikke..

21 juli, 2008 09:30  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden