torsdag, oktober 27, 2005

Rare ting jeg har lagt merke til

i sportsverdenen,
eller ting jeg syns er rart hvertfall.

Det siste året har jeg vært en slags tilskuer til en verden jeg ikke hadde vært i nærheten av før. Jeg tusker til meg en biltur til et sportsstevne for hyggens skyld, du ser meg i bakgrunnen, jeg har skjerf og sitteplate og bok og briller med, jeg ser opp innimellom og kikker på folk. Så drar jeg hjem igjen.

Menn med plasterlapp på brystvorta.

Det aller rareste kanskje er at jeg nå har lært meg hvordan menns brystvorter endrer seg i 40-årsalderen. Dette ante jeg ikke noe om før. Men det er jo sånn at all hud blir mindre myk og fleksibel ettersom åra går. Og når menn løper maraton gnisser brystvorta mot løpejumperen. Mange menn har plaster over vorta for å hindre at det blør. En maraton tar jo sin tid, det blir mye gnissing. Noen ganger ser jeg menn i slutten av 30-årene som har spor av blod nedover løpetrøya, to små bekker har rent ned fra hver sin brystvorte. Da er det selvsagt menn som tidligere har kunnet løpe i vei uten plaster, huden har vært ung og myk. Men så en dag, har tiden kommet.

5 Kommentarer:

Blogger fr.martinsen sa ...

De er ikke til nytte under maraton i alle fall. fr

27 oktober, 2005 17:15  
Blogger VamPus sa ...

Jøss. Det der var et glimrende eksempel på informasjon VamPus strengt tatt ikke trengte ;-D

27 oktober, 2005 17:56  
Blogger fr.martinsen sa ...

Det viser seg hvis man kikker nøye etter, at menn har endel hemmeligheter de etter min mening burde snakke mer om. fr

27 oktober, 2005 21:51  
Blogger i1277 sa ...

Alderen bringer mye herlig gitt. Dette med blod var nye og ubehagelige opplysninger. Men at brystvorter ikke har sans for gnissende sportstekstiler er en kjent sak.

01 november, 2005 01:24  
Blogger fr.martinsen sa ...

tiden kan komme til deg også i1277, sjekk bildet jeg fikk nå, øverst på sida (skulle legge inn lenke men fikk det ikke til)

03 november, 2005 17:26  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden