torsdag, mars 19, 2009

Antony på operataket!

For en flott nyhet å våkne til. Antony and The Johnsons og operaorkesteret skal spille på taket til operaen søndag 9. august. Der skal jeg være. Taket tar 8.500 publikummere og hvis du også har tenkt å være på plass må du være på alerten i morra klokka 08.58.

Jeg var på konserten her i Oslo tirsdag. Han viste seg fra en annen side enn jeg har sett ham før, lange monologer, humor. Det var fint.

Kjøp billettene nå!

Oppdatert 10:07 Men altså, hey! Det er lagt ut et hemmelig forsalg. Sånt liker jeg ikke. Men billetter har jeg kjøpt og her kan du gjøre det også. Det ser ut som lenka slutter å virke etter en stund. Send meg evt. en epost på fr.martinsen@gmail.com så kan jeg sende deg en frisk lenke.

7 Kommentarer:

Blogger fr.martinsen sa ...

Hm. Jeg lurer på hvor scenen skal stå. 8.500 er fryktelig mange folk og operaen er jo kronglete. Jeg vil gjerne se for meg hvor dette skal være og hvor jeg skal sitte. Jada, jeg vet at det er lenge til men jeg liker å tenke på det.

Jeg vil ha med meg en pute og en liten flaske med Jägermeister skal jeg gjemme mellom puppene.

19 mars, 2009 10:34  
Blogger ogjegbare sa ...

Nå har jeg også kjøpt hemmelige forsalgsbilletter. De ser helt ut som vanlige billetter, bortsett fra at nettsiden ikke knekker sammen mens du kjøper dem.

19 mars, 2009 11:05  
Blogger fr.martinsen sa ...

Nå har jeg funnet ut av det med scenen. Den skal ligge inntil eller rett utpå vannet på den siden mot Innvik.

Jeg vil lage en liten gjeng. Vi skal holde et område fra dørene åpner til det starter, sånn at vi kan gå på do uten å være redde. Vi skal ha et teppe å sitte på.

19 mars, 2009 11:17  
Blogger ogjegbare sa ...

Jeg er med.

19 mars, 2009 11:33  
Blogger Strekker sa ...

Takk for tipset! Var der på tirsdag (så etter deg, mimret litt om konserten for nesten et år siden da du plutselig åpenbarte deg: Æ vet kem du é! (beklager elendig dialektgjengivelse, husker bare at det var noe avslepent nordfra, og jeg ble overrasket - visste ikke at du kom fra sånne strøk)) - og nå har jeg fått tak i billetter til august! Men fritt for å ha portvin i lommelerka, jeg sliter med brennevin.

19 mars, 2009 11:56  
Blogger fr.martinsen sa ...

Det er lov til å ha hva man vil på lerka si. Jeg husker den gangen, var det en Antony-konsert? Det er alltid skummelt å treffe bloggfolk live syns jeg.

19 mars, 2009 12:56  
Blogger Strekker sa ...

Du virket i alle fall frisk og freidig og glad! Det var Einstürzende neubauten, samme sted. Jeg hadde nokså ny kjæreste, og en dårlig følelse av at klein og uavklart ekskjæreste også var der. Så det var kjærkomment med blogg-stunt.

19 mars, 2009 15:46  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden