søndag, juli 13, 2008

Hemmeligheter til alle

Det er noen hemmeligheter det ikke er så bra å fortelle de nærmeste, men det er bra at vi vet at sånne hemmeligheter fins. Alle har noen, vi har hver våre. De kommer frem i litteratur og f.eks i denne siden som mange bloggere kjenner fra før: PostSecret.

- Man skjønner at alle har private hemmeligheter, og det gjør at man føler seg nærmere andre mennesker, sa Frank Warren i en lang og fin artikkel i D2 i helga.

Han startet PostSecret som et kunstprosjekt i 2004. Han ville at det skulle være et ufarlig og åpent sted der man ikke blir dømt for hemmelighetene sine. PostSecret wikipedia


Alle hemmelighetene vi har, den norske blogg-bussjåføren deler en hemmelighet i dag og får meg et øyeblikk til å føle meg raus mot alle raringene og merkelige folk jeg møter ute i verden. Bussjåføren er bipolar, han strever for å klare seg og skriver,

- Så ser du en bussjåfør som svetter litt, kanskje blikket flakker mer enn normalt eller hendene glir unaturlig over rattet, så er det kanskje bare meg. Midt i et depresjonsangrep som må avverges.

Bare slapp av. Det går over.

0 Kommentarer:

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden