tapenade, en boks med grønn og en boks med svart.
Jeg skal ha det til loff og smør og rødvin.
Og så har jeg kjøpt fikensyltetøy og salt med tørka pulverisert ingefær i og også en pose salt med tørka koriander.
Koriander er en av de smakene jeg liker best.
Jeg liker å gå i matbutikker og se på hva de har i det landet jeg er i, hvordan de pakker det inn, hva de har mye av.
Melk som ikke trenger stå i kjøleskapet men som er i store plastdunker, det er jeg skeptisk til f.eks, det virker ikke sunt.


et eple som ser stygt ut men som den store ungen sier skal smake supergodt.
Alt det som er litt rart det kjøper vi.
Det er ikke de samme kriteriene vi går etter når vi er hjemme i vår egen by. Så, det har vi kjøpt i dag.
Jeg kjøper også alltid souvenirene mine i matbutikker. Bare på den måten får jeg ekte glede av dem. Merkelige tannkremer kan også være morsomt. De minner meg om ferien hver gang jeg pusser tenna.
SvarSlettDet fikensyltetøyet må du prøve på myk blåmuggost på ferskt brød. Sikle, sikle.
Påleggstips er notert og skal testes til uka.
SvarSlettJeg kjøper også tannkrem.
Tannkrem, krydderbokser og kakepynt. Det er sånne ting som varer så lenge at det fungerer godt so souvernirer, nettopp fordi jeg tenker på stedet og menneskene hver gang jeg pusser tenna, lager mat og de få gangene jeg baker.
Det eneste som ikke fungerer optimalt er vel når jeg blir sentimental, og lar være å lage indisk mat fordi jeg ikke vil bruke opp krydderet jeg kjøpte i London.
Hva skal man gjøre med sånt, gjøre hjertet hardere?
Ja.
SvarSlettFørst tenkte jeg at du hadde rett.
SvarSlettMen så tenkte jeg at jeg er ikke sikker. Jeg tror jeg får mer ut av livet alt i alt på den vanskeligere måten.